ΕΥΔΟΚΙΑ X. ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ

Δικηγόρος Παρά Πρωτοδίκαις

Η Ευδοκία Ατματζίδη γεννήθηκε στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Πάτμο και τη Θεσσαλονίκη. Είναι Δικηγόρος Παρά Πρωτοδίκαις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, από όπου και αποφοίτησε το έτος 2018.

Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών διετούς διάρκειας στον τομέα Ναυτικού και Ναυτιλιακού Δικαίου του Πανεπιστημίου Σαουθάμπτον της Αγγλίας.

Δραστηριοποιείται σε ευρύ φάσμα των τομέων δικαίου και αναλαμβάνει  δυναμικά να φέρει εις πέρας μία μεγάλη γκάμα νομικών υποθέσεων.

Εξειδικεύεται στους τομείς του Αστικού, Ενοχικού, Ναυτικού, Εμπορικού και Εργατικού Δικαίου.

Ομιλεί άριστα την Aγγλική και τη Γαλλική γλώσσα.

ΙΩΑΝΝΗΣ I. ΚΑΥΚΑΛΑΣ

α. Δικηγόρος

Ο Ιωάννης Καυκαλάς είναι α. Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ πλέον φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με τίτλο «Ποινικές και Εγκληματολογικές Προσεγγίσεις της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος».

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εικονικών δικών και προσομοιώσεων, έχοντας βραβευτεί συνολικά πέντε φορές, μία εκ των οποίων από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Εξειδικεύεται  στο Ποινικό και το Τραπεζικό Δίκαιο, με εξίσου πλούσια εμπειρία σε υποθέσεις Αστικού και Οικογενειακού Δικαίου.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ K. ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Απόφοιτη της Νομικής Σχολής «University of East London»

Η Γραμματική Καμπούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου «University of East London», με κατεύθυνση στο ποινικό δίκαιο.

Σπούδασε με υποτροφία ως μέλος στην επαγγελματική ομάδα τένις του Πανεπιστημίου ολοκληρώνοντας τις σπουδές της ως «Student-Athlete».

Ομιλεί άριστα την Aγγλική και τη Γαλλική γλώσσα.

Επιθυμείτε να γίνετε μέλος της νομικής μας ομάδας;

Το Δικηγορικό μας Γραφείο έχοντας ως γνώμονα την στελέχωση έμπειρων και νομικά καταρτισμένων Δικηγόρων και ασκούμενων Δικηγόρων αναζητεί συνεργάτες. Αν είστε δικηγόρος, ασκούμενος  ή νέος απόφοιτος  και σας ενδιαφέρει να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης , θα χαρούμε να ακούσουμε για εσάς.

Αποστείλετε το βιογραφικό σας στο: [email protected]

– Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας –